Mangolassi 6 karameliserede cashewnødder

Kategorier:
mangolassi.jpg
  • Bland alle ingredienserne til en jævn kondidtens. Serveres i glas og nydes afkølet.
  • Sæt ovnen på 175 grader. Læg nødderne på en smurt plade og rist dem i midten af ovnen i ca. 8-10 minutter, til de har fået fin farve. tag pladen ud og lad smør og mango chutney smelte ned om cashewnødderne. Rør det rundt og sæt pladen i ovene igen. Sænk varmen til 70 grader og lad nødderne karamelisere i ca. 10 min- tag pladen ud, strø salt over og lad dem køle af. Serveres som snacks.
Antal personer: 
4
Ingredienser: 
  • 1 pk frossen mango, tern
  • 1½ dl Mango Chutney Pineapple
  • 1 spsk frisk ingefær, revet
  • 5½ dl yoghurt

Karameliserede cashewnødder

  • 250 g cashewnødder naturell
  • 1 spsk smør
  • ½ dl Mango Chutney Original
  • 2 tsk fingersalt