Ægge curry

Kategorier:
eggcurry.jpg
  • Olien varmes for jævn varme, og løgskiverne svitses 3-4 min, til de er let brunede.
  • Tilsat løgblanding, gurkemeje, chili, salt og sukker og svits yderligere 2-3 min under konstant omrøring. Tilsæt æggene og rør godt rundt, til de er dækkede af krydderier.
  • Tilsæt vand og bring det i kog. Varmen dæmpes, læg låg på og kog ca. 10 min, eller til saucen jævner.

Kilde: Det indiske vegetarkøkken side 28

Ingredienser: 
  • 4 spsk olie
  • 1 stort løg, i tynde skiver
  • 2 spsk løgblanding
  • ½ tsk stødt gurkemeje
  • ½ tsk chiliepulver
  • ¾ tsk salt
  • 1 stor knsp sukker
  • 8 hårdkogte æg
  • 1 dl vand

Løgblanding:

  • 2 store løg
  • 3 tomater
  • 3 ½ cm ingefærrod
  • 3-4 grønne chilier
  • 4 tsk hvid eddike

Alle ingredienser blendes i foodprocessor til en glat pasta.