Indisk grønsagsgryde

Kategorier:
  • Skræl græskarret, fjern kernerne og skær kødet i store terninger på ca. 4 x 4 x 4 cm.
  • Pil og hak løg, hvidløg og chili og steg det forsigtigt i olien i en gryde. Cashewnødder, fintstrimlet hvidkål, gurkemeje og karry tilsættes og efter 5 minutter tilsættes græskarterningerne forsigtigt.
  • De steges nu 3 minutter, hvorefter kokosmælk og citronsaft kommes ved. Retten småkoger under låg i ca. 10 minutter og smages så til med salt og peber.
  • Græskarstykkerne skal være møre, men ikke smatte ud.
  • Serveres med ris og papadom, der er tynde kikærtepandekager.
Bemærkninger: 

 

Antal personer: 
4
Ingredienser: 
  • 400 g græskarkød
  • 1 løg
  • 4 fed hvidløg
  • 2 grønne chili
  • 2 spsk olie
  • 1 dl cashewnødder
  • 1/4 hvidkålshoved
  • 1 dl kokosmælk
  • 1 tsk gurkemeje
  • 2 tsk karry
  • saften af 1 lime eller 1 citron
  • salt og peber