Svinekødscurry

Kategorier:
porkcurry.jpg
  • Svits løg, sennepsfrø og fennikel i olie i en gryde.
  • Skær svinekød i tern og kartofler i små trekantede tern, og kom det i en skål, hvor de marineres i olie, curry powder, og salt.
  • Når løget er brunt, så kommes det marineringen i gryden, og brun kødet.
  • Når kødet er brunt, kom vand til det dækker, og kom karry blade i og evt. hvidløg. Tip: Kom evt. tomat pure i, giver curryen en mere fast konsistens og en dejlig smag. :)
Antal personer: 
3-4 personer
Ingredienser: 
  • 400-500 gram svinekød
  • Sennepsfrø
  • Fennikel
  • 1 Løg
  • 2-3 små kartofler
  • Curry powder
  • Salt
  • Karryblade
  • Hvidløg
  • Tomatpure (70 g)
  • Vand