Mango is

Kategorier:
MangoIceCream.jpg
  • Varm forsigtigt ½ dl fløde 13% op i en gryde (den må ikke koge).
  • Pisk 1 æggeblomme, 1 knsp Maizena og ½ tsk vand sammen i en skål, rør den varme fløde i æggeblandingen.
  • Hæld cremen tilbage i gryden og pisk, til blandingen bliver tykkere.
  • Hæld cremen i en skål.
  • Findel mangofrugt i en blender eller foodprocessor. Pisk piskefløde til skum.
  • Vend mangofrugt, ½ tsk limesaft og flødeskum i cremen, hæld blandingen i en form, dæk den til og frys den 1-2 timer (afhængig af portionens størrelse), til den er halvfrossen og blød i midten.
  • Kom is-cremen i en skål, mos den med en gaffel, hæld den tilbage i isformen, dæk den til og frys den færdig.
  • Optø isen i køleskabet ca. ½ time før serveringen.
  • Pynt af med lidt frisk limefrugt og et par friske mynteblade.
Antal personer: 
2
Ingredienser: 
  • 2,5 dl fløde 13%
  • 1 stk æg, blomme, rå
  • ¼ tsk maizenamel
  • ¼ tsk vand, drikke-
  • ½ stk mangofrugt, rå
  • ¼ tsk limesaft
  • 0,5 dl fløde 38%, piskefløde