Rejecurry med tomatpure

Kategorier:
Rejecurry med tomatpurre
Serveres med ris og diverse retter

Pil rejerne og vend dem i gurkemeje
Svits sennepsfrø, spidskommen, løg, grøn chili og karryblade
Vend det med rejer, chilipulver og salt og lad det stå under mild varme i ca. 7-10 min.
Tilføj tomatpure og lad det stå under varme i nogle minutter.

Bemærkninger: 

Serveres med ris
Note: Pil selv rejer er bedst egnet.

Antal personer: 
4-6
Ingredienser: 
  • 800 g. pil selv rejer
  • 1 stor løg
  • ½ tsk. gurkemeje
  • ½ tsk. sennepsfrø
  • ½ tsk. spidskommen
  • Håndfuld karryblade
  • 5 grønne chili
  • 2½ chilipulver
  • 1  tsk. tomatpure
  • Salt