Rotti

Kategorier:
Rotti
Rotti
Rotti
Rotti
Rotti
Rotti
Rotti
  • Ingredienser blandes med hånden, og vand tilføjes lidt ad gangen. Lad dejen hæve i ca. ½ time.
  • Dejen deles i 8 -10 stykker boller. Hæld olie på en tallerken og brug det til at forme dejen flad.
  • Varm en pande, og smid rotti på panden. Rotti skal have ca. 2½ min på hver side, indtil det bliver gylden.
     
Bemærkninger: 

8-10 stykker.
Rotti kan spises med al slags curry, men i dag fik vi det serveret med makrelsambal.

 

Antal personer: 
2
Ingredienser: 
  • 500 g. mel
  • ½ finthakket løg
  • 5-7 finthakket grønne chili
  • 50 g. frisk kokosmel
  • 2-2½ tsk. salt
  • 300 ml. lunkent vand