Stegt ris

Kategorier:
Stegt ris
Stegt ris
Stegt ris
Stegt ris
  • Rejer vendes i salt og chilipulver, og steges på en pande. (dette lægges fra til senere brug)
  • Tilsæt 3 spsk olie i en pande.
  • Tilsæt sennepsfrø, spidskommen, løg, karryblad, revet gulerod og kartoffel.
  • Ingredienser svitses til grønsagerne bliver bløde.
  • Tilsæt herefter rejer og kogte ris og svits de i milde varme.
  • Serveres med ovenbagt kylling.
Antal personer: 
2
Ingredienser: 
  • 400 g kogt ris
  • 1 revet gulerod
  • 1 revet kartoffel
  • 1 løg
  • 100 g Mellemstore grønlandske rejser
  • 5 karryblade
  • ½ tsk chilipulver
  • 1/4 tsk spidskommen
  • 1/4 tsk sennepsfrø
  • salt
  • olie