Kadalai - kikærter

Kategorier:
Kadalai - kikærter
Kadalai - kikærter

Læg kikærter i blød (i vand), gerne dagen før. Det skal minimum lægges i blød i ca. 10 timer.
Kog kikærter i det samme vand indtil det er kogt, tilføj salt.
Hæld vandet fra.
Svits løg, chili og karryblade i olie.

Når løgene er bløde put spidskommen og sennepsfrø og lad det svitse et par minutter.
Kikærter blandes med de svitsede ingredienser.
 

Bemærkninger: 

Kikærter kan spises både som varmt og koldt. En lækker og nem ret til eftermiddags snack.

For dem, der kan tåle chili kan sagtens putte mere chili i.

Antal personer: 
4
Ingredienser: 
  • 250 g. kikærter
  • 1 løg
  • ½ tsk spidskommen
  • ½ tsk sennepsfrø
  • 3 tørrede chili
  • håndfuld karryblade
  • salt
  • olie til stegning