Payasam - sød risbudding

Kategorier:
payasam.jpg
  • Sagogryn ristes i en pande uden at det bliver brunt.
  • Ghee varmes i en pande, rosiner svitses, derefter svits cashewnødder.
  • Kog ½ l vand, put sagogryn i det kogende vand. Sagogryn omrøres konstant, uden at det brænder på.
  • Når sagogryn er kogt, put sukker, kondenseret mælk, rosiner, cashewnødder.
  • Tilføj kardemomme pulver, og lad det smigrer i et par minutter.
Bemærkninger: 

Payasam er en sød dessert, som serveres til store festligheder såsom bryllup, konfirmation mm. Det er nemt at lave, og smager meget sødt.

Antal personer: 
2
Ingredienser: 
  • 50 g Sagogryn
  • 50 g semulje
  • 50 g sukker
  • 5 spsk. kondenseret mælk
  • 10 stk. rosiner
  • 3 stk. kardemommebælg (stødes til pulver)
  • 10 stk. cashewnødder
  • 2 spsk. ghee