Skovbærkage
- Læg de frosne bær i bunden af en smurt form.
- Smuldr fedtstoffet med de to meltyper samt sukkeret og bland krydderierne i.
- Hak evt. hasselnødderne groft og bland også dem i smuldredejen.
- Fordel smuldredejen over frugterne og bag kagen ved 175 grader i 20-25 minutter til kagen er gylden.
- Rør yoghurten med vaniljesukker og server til den lune kage.
Bemærkninger:
i stedet for skovbær, kan man også bruge jordbær, hinbær, solbær osv.
Antal personer:
4 Ingredienser:
- 325 g skovbær
- 40 g smør eller margarine
- 50 g hvedemel
- 40 g fuldkornshvedemel
- 80 g Mørk Muscovadosukker
- 1 knsp. nelliker
- ½ tsk. kardemomme
- ½ tsk. kanel
- ½ tsk stødt muskatnød
- 20 g hasselnøddekerner
- 125 ml. dl græsk yoghurt
- 2 tsk. Vanille