Skovbærkage

Kategorier:
skovbær.jpg
  • Læg de frosne bær i bunden af en smurt form.
  • Smuldr fedtstoffet med de to meltyper samt sukkeret og bland krydderierne i.
  • Hak evt. hasselnødderne groft og bland også dem i smuldredejen.
  • Fordel smuldredejen over frugterne og bag kagen ved 175 grader i 20-25 minutter til kagen er gylden.
  • Rør yoghurten med vaniljesukker og server til den lune kage.
Bemærkninger: 

i stedet for skovbær, kan man også bruge jordbær, hinbær, solbær osv.

Antal personer: 
4
Ingredienser: 
  • 325 g skovbær
  • 40 g smør eller margarine
  • 50 g hvedemel
  • 40 g fuldkornshvedemel
  • 80 g Mørk Muscovadosukker
  • 1 knsp. nelliker
  • ½ tsk. kardemomme
  • ½ tsk. kanel
  • ½ tsk stødt muskatnød
  • 20 g hasselnøddekerner
  • 125 ml. dl græsk yoghurt
  • 2 tsk. Vanille