Mangolassi 6 karameliserede cashewnødder
- Bland alle ingredienserne til en jævn kondidtens. Serveres i glas og nydes afkølet.
- Sæt ovnen på 175 grader. Læg nødderne på en smurt plade og rist dem i midten af ovnen i ca. 8-10 minutter, til de har fået fin farve. tag pladen ud og lad smør og mango chutney smelte ned om cashewnødderne. Rør det rundt og sæt pladen i ovene igen. Sænk varmen til 70 grader og lad nødderne karamelisere i ca. 10 min- tag pladen ud, strø salt over og lad dem køle af. Serveres som snacks.
Antal personer:
4 Ingredienser:
- 1 pk frossen mango, tern
- 1½ dl Mango Chutney Pineapple
- 1 spsk frisk ingefær, revet
- 5½ dl yoghurt
Karameliserede cashewnødder
- 250 g cashewnødder naturell
- 1 spsk smør
- ½ dl Mango Chutney Original
- 2 tsk fingersalt