Cutlet med hakket oksekød
Forberedelsestid: 30 minutter
Tilberedningstid: 40 minutter
- Fordel kokosmelet på en bageplade og rist det ved 150 grader i 10 min. eller til det bliver mørkgyldent
- ryst pladen en gang imellem.
- Bland kokosmel, fars, hvidløg, løg, spidskommen, kanel, limeskal og dild i en stor skål.
- Kryder med salt og peber efter smag.
- For ssiseskefulde af blandingen til boller; dyp bollerne i ægget og rul dem i rasp
- Varm olien op i en wok eller dyb stegepande
- læg bollerne ned i hold og dybsteg dem ved mellemhøj varme i 5 min, eller til de bliver dybt gyldenbrune og gennemstegte.
- Lad dem dryppe af på køkkenrulle.
Kilde: Den store Asiatiske kogebog side 271
Bemærkninger:
En tamilsk snack som servers med familiesammenkoster og fester.
Smager godt.. og nemt at lave!
Antal personer:
26 Ingredienser:
- 45 g kokosmel
- 500 g hakket oksekød
- 1 fed knust hvidløg
- 1 t mellemstort finhakket løg
- 1 t stødt spidskommen
- 1/4 tsk. stødt kanel
- 1/2 fintrevet limeskal
- 1 t hakket frisk dild
- 1 letpisket æg
- 100 g rasp
- olie til dybstegning
- yougurt og mynteraita