Cutlet med hakket oksekød

cutlet_02.jpg

Forberedelsestid: 30 minutter
Tilberedningstid: 40 minutter

  • Fordel kokosmelet på en bageplade og rist det ved 150 grader i 10 min. eller til det bliver mørkgyldent
  • ryst pladen en gang imellem.
  • Bland kokosmel, fars, hvidløg, løg, spidskommen, kanel, limeskal og dild i en stor skål.
  • Kryder med salt og peber efter smag.
  • For ssiseskefulde af blandingen til boller; dyp bollerne i ægget og rul dem i rasp
  • Varm olien op i en wok eller dyb stegepande
  • læg bollerne ned i hold og dybsteg dem ved mellemhøj varme i 5 min, eller til de bliver dybt gyldenbrune og gennemstegte.
  • Lad dem dryppe af på køkkenrulle.

Kilde: Den store Asiatiske kogebog side 271

Bemærkninger: 

En tamilsk snack som servers med familiesammenkoster og fester.
Smager godt.. og nemt at lave!

Antal personer: 
26
Ingredienser: 
  • 45 g kokosmel
  • 500 g hakket oksekød
  • 1 fed knust hvidløg
  • 1 t mellemstort finhakket løg
  • 1 t stødt spidskommen
  • 1/4 tsk. stødt kanel
  • 1/2 fintrevet limeskal
  • 1 t hakket frisk dild
  • 1 letpisket æg
  • 100 g rasp
  • olie til dybstegning
  • yougurt og mynteraita