Cutlet med tun
- Skræl og kog kartoflerne til de er møre.
- Løg snttites og blandes sammen med tunen.
- Chilie hakkes i små stykker. Antal, alt efter hvor stærk man vil have det.
- Det kogte kartofler afkøles og kommes i skålen men tun, løg, chilie, salt og 1 - 2 tsk chiliepulver.
- Det hele blandes sammen.
- Der laves cutlet bolde.
- Æg piskes i en skål for sig selv og rasp i en skål for sig selv.
- Cutlet bolde dyppes i ægget først og derefter i skålen med rasp.
- De er nu klar til stegning. Kom godt med olie i panden, så cutlet er dækket halvvejs og brug en ske til at "vande" den del af som ikke er under olien.
- Vendes efter 3- 4 min. Tages op når de får en gylden farve.
Antal personer:
ca. til 30 stk. Ingredienser:
- 500 g kartofler
- 3 dåser tun
- 2 løg
- Æg
- 8 - 10 grønne chillie
- salt
- chiliepulver
- rasp
- olie