Cutlet med tun

cutlet.JPG
  • Skræl og kog kartoflerne til de er møre.
  • Løg snttites og blandes sammen med tunen.
  • Chilie hakkes i små stykker. Antal, alt efter hvor stærk man vil have det.
  • Det kogte kartofler afkøles og kommes i skålen men tun, løg, chilie, salt og 1 - 2 tsk chiliepulver.
  • Det hele blandes sammen.
  • Der laves cutlet bolde.
  • Æg piskes i en skål for sig selv og rasp i en skål for sig selv.
  • Cutlet bolde dyppes i ægget først og derefter i skålen med rasp.
  • De er nu klar til stegning. Kom godt med olie i panden, så cutlet er dækket halvvejs og brug en ske til at "vande" den del af som ikke er under olien.
  • Vendes efter 3- 4 min. Tages op når de får en gylden farve.
Antal personer: 
ca. til 30 stk.
Ingredienser: 
  • 500 g kartofler
  • 3 dåser tun
  • 2 løg
  • Æg
  • 8 - 10 grønne chillie
  • salt
  • chiliepulver
  • rasp
  • olie