Samosas med rødbedesalat
- Samosas er små, indiske dejpakker med fyld af krydrede grøntsager og af og til kød. De kan købes på frost i flere forskellige fabrikationer, fx Daloon fører dem. En nem og dejlig ting, også som snack i utide. Varm Samosaerne i en varm ovn ved 200 grader i 5 minutter eller ifølge anvisningerne på emballagen.
- Snit rødbederne fint og læg dem i en skål.
- Rør hvidløg med sennep, eddike, salt og peber. Rør olivenolie i lidt efter lidt.
- Vend med rødbederne og fintsnittet koriander.
- Server til de varme Samosas.
Bemærkninger:
Varighed: 20 minutter
Antal personer:
2 Ingredienser:
- 2-4 færdige samosas (indiske dejtrekanter)
- 2 - 3 skrællede rødbeder, alt efter størrelse
- 1 - 2 fed fintsnittede hvidløg
- 2 tsk dijonsennep
- 2 spsk vineddike
- 4 - 5 spsk olivenolie
- frisk koriander
- salt og peber