Samosas med rødbedesalat

Kategorier:
samosas_rodbede.jpg
  • Samosas er små, indiske dejpakker med fyld af krydrede grøntsager og af og til kød. De kan købes på frost i flere forskellige fabrikationer, fx Daloon fører dem. En nem og dejlig ting, også som snack i utide. Varm Samosaerne i en varm ovn ved 200 grader i 5 minutter eller ifølge anvisningerne på emballagen.
  • Snit rødbederne fint og læg dem i en skål.
  • Rør hvidløg med sennep, eddike, salt og peber. Rør olivenolie i lidt efter lidt.
  • Vend med rødbederne og fintsnittet koriander.
  • Server til de varme Samosas.
Bemærkninger: 

Varighed: 20 minutter

Antal personer: 
2
Ingredienser: 
  • 2-4 færdige samosas (indiske dejtrekanter)
  • 2 - 3 skrællede rødbeder, alt efter størrelse
  • 1 - 2 fed fintsnittede hvidløg
  • 2 tsk dijonsennep
  • 2 spsk vineddike
  • 4 - 5 spsk olivenolie
  • frisk koriander
  • salt og peber