Ægge curry
- Olien varmes for jævn varme, og løgskiverne svitses 3-4 min, til de er let brunede.
- Tilsat løgblanding, gurkemeje, chili, salt og sukker og svits yderligere 2-3 min under konstant omrøring. Tilsæt æggene og rør godt rundt, til de er dækkede af krydderier.
- Tilsæt vand og bring det i kog. Varmen dæmpes, læg låg på og kog ca. 10 min, eller til saucen jævner.
Kilde: Det indiske vegetarkøkken side 28
Ingredienser:
- 4 spsk olie
- 1 stort løg, i tynde skiver
- 2 spsk løgblanding
- ½ tsk stødt gurkemeje
- ½ tsk chiliepulver
- ¾ tsk salt
- 1 stor knsp sukker
- 8 hårdkogte æg
- 1 dl vand
Løgblanding:
- 2 store løg
- 3 tomater
- 3 ½ cm ingefærrod
- 3-4 grønne chilier
- 4 tsk hvid eddike
Alle ingredienser blendes i foodprocessor til en glat pasta.