Auberginecurry - Katharika curry

Kategorier:
aubergine_0.jpg
  • Auberginen og løg skæres i aflange strimler og steges i olien indtil de bliver gyldne. Herefter tages de op af stege gryden og lægges på en tallerken evt. på en køkkenrulle.
  • I en skål blandes tamarin med en ½ dl. vand og røres rundt indtil det får en flydende og tyk konsistens.
  • I en ny gryde tilsættes mælk, det flydende tamarin, chili pulver og salt, det hele bringes i kog. Herefter tilsættes de stegte auberginer og løg. Retten skal herefter koges i yderligere 10 til 15 minutter, indtil den ønskede konsistens fremkommer.
Ingredienser: 
  • 1 Aubergine
  • 1 løg
  • olie
  • 1 tbsp chili pulver
  • 1 tsp Salt
  • kop mælk
  • 2 tbsp tamarin (puli)
  • dl vand