Bønnecurry

DSC02978.JPG
  • Løg, karryblade og chili svitses i olien. Bønner, kartofler, rejer og salt tilsættes. Lad det simre i ca. 5-10 min til der opsamler sig en del væske i bunden af gryden.
  • Herefter tilsættes vand til alt grønt lige er tildækket.
  • Grydens låg sættes på, hvorefter curryen koges til vandet/væsken er fordampet (Husk at røre rundt et par gange, så det hele ikke brænder på).
  • Herefter tilsættes gurkemeje (manchal dhool) og mælk. Hvis mælken ikke dækker resten af curryen, tilsættes der mere, til alt lige er tildækket.
Bemærkninger: 

Spises med kogt ris eller puttu

! :)

Ingredienser: 
  • 2 mellem store løg – pillet og hakket fint
  • 8-10 stk. karryblade – klippet i mindre stykker
  • 3-4 friske grønne chili – flækket på langs
  • 2,5 spsk. olie
  • 650 g frosne grønne bønner – knækkede i en tilpas størrelse
  • 4 kartofler – skrællet og skåret i hver 4 dele på langs
  • 100 g rejer
  • 2 tsk. salt
  • 3 dl vand
  • ¼ tsk. gurkemeje(manchal dhool)
  • 3 dl mælk