Bønnecurry
- Løg, karryblade og chili svitses i olien. Bønner, kartofler, rejer og salt tilsættes. Lad det simre i ca. 5-10 min til der opsamler sig en del væske i bunden af gryden.
- Herefter tilsættes vand til alt grønt lige er tildækket.
- Grydens låg sættes på, hvorefter curryen koges til vandet/væsken er fordampet (Husk at røre rundt et par gange, så det hele ikke brænder på).
- Herefter tilsættes gurkemeje (manchal dhool) og mælk. Hvis mælken ikke dækker resten af curryen, tilsættes der mere, til alt lige er tildækket.
Ingredienser:
- 2 mellem store løg – pillet og hakket fint
- 8-10 stk. karryblade – klippet i mindre stykker
- 3-4 friske grønne chili – flækket på langs
- 2,5 spsk. olie
- 650 g frosne grønne bønner – knækkede i en tilpas størrelse
- 4 kartofler – skrællet og skåret i hver 4 dele på langs
- 100 g rejer
- 2 tsk. salt
- 3 dl vand
- ¼ tsk. gurkemeje(manchal dhool)
- 3 dl mælk