Carrot rice

Kategorier:
carot_rice.jpg

Kog ris
Sennepsfrø og evt linser svitses i olie.
En lille håndfuld curryleaves tilsættes.
Derefter tilsættes og svitses 4 hakkede rødløg og 3 friske grønne chilier (tværskårne, så man nemt kan finde og fjerne dem, når man spiser !) samt hakket ingefær.
1 tsk gurkemeje tilsættes og en skålfuld gulerødder og salt. Når gulerødderne er bløde tilsættes kogt ris.

(Gulerødder kan eventuelt erstattes af andre grøntsager som tomater,squash eller lime).

Bemærkninger: 

Endnu en lækre måde at tilberede ris på.

Ingredienser: 
  • ris
  • Sennepsfrø
  • linser
  • olie
  • 4 hakkede rødløg
  • 3 friske grønne chilier
  • hakket ingefær
  • 1 tsk gurkemeje
  • skålfuld gulerødder
  • salt