Channa curry - kikærte i masala sovs
- Snit løgene fint og pres hvidløgsfeddene. Sauter begge dele i olie eller ghee ved middel varme.
- Tilsæt chilipulver, salt, gurkemeje, paprika, spidskommen og koriander og steg videre 1 min.
- Tilsæt kikærterne, ærterne og de flåede tomater med væden og lad det koge sammen.
- Lad retten simre over svag varme ca. 20 min. Tilsæt garam masala og kog videre ca. 10 min.
Bemærkninger:
Serveres med indisk naan brød eller basmatiris.
Antal personer:
2 Ingredienser:
- 2 løg
- 4 fed hvidløg
- 1 spsk ghee eller olie
- 1 tsk chilipulver
- 1 tsk salt
- 1 tsk gurkemeje
- 1 tsk paprika
- 1 spsk stødt koriander
- 1 spsk stødt spidskommen
- 2 x 440 g kikærter på dåse - afdryppede
- håndfuld grønne ærter
- 440 g flåede tomater - på dåse
- 1 tsk garam masala