Channa curry - kikærte i masala sovs

Kategorier:
channa.jpg
  • Snit løgene fint og pres hvidløgsfeddene. Sauter begge dele i olie eller ghee ved middel varme.
  • Tilsæt chilipulver, salt, gurkemeje, paprika, spidskommen og koriander og steg videre 1 min.
  • Tilsæt kikærterne, ærterne og de flåede tomater med væden og lad det koge sammen.
  • Lad retten simre over svag varme ca. 20 min. Tilsæt garam masala og kog videre ca. 10 min.
Bemærkninger: 

Serveres med indisk naan brød eller basmatiris.

Antal personer: 
2
Ingredienser: 
  • 2 løg
  • 4 fed hvidløg
  • 1 spsk ghee eller olie
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk gurkemeje
  • 1 tsk paprika
  • 1 spsk stødt koriander
  • 1 spsk stødt spidskommen
  • 2 x 440 g kikærter på dåse - afdryppede
  • håndfuld grønne ærter
  • 440 g flåede tomater - på dåse
  • 1 tsk garam masala