Fisk med Tamarinde - Minkulambu

Kategorier:
minkulampu.jpg

Forberedelsestid: 15 minutter + 1 times marinering
Tilberedningstid: 15 minutter

  • Bland hvidløg, tamarinde, karrypulver, gurkemeje, citronsaft, og chili.
  • Læg fiskefilleterne i et dybt ildfast fad. Smør hvidløgsblandingen på begge sider af fisken; dæk det til og sæt det på køl i 1 time.
  • Varm olien op i en stor stegepande; læg fisken på og steg den med mellemvarme i 2 min. på hver side. Rør kokosmælken i, læg låg på og lad det smire i 10 min, eller til fisken flager lidt, når man stikker i den med en gaffel.

Kilde: Den store Asiatiske kogebog side 270

Antal personer: 
6
Ingredienser: 
  • 2 fed knuste hvidløg
  • 2 t tamarindekoncentrat
  • ½ stk. Ceylon karrypulver
  • 1 T Citronsaft
  • 2 finhakkede, røde chilier
  • 6 stykker fisk (fx. sværdfisk, tun eller hellefisk) a ca 150 g
  • 3 t olie
  • 1 dl kokosmælk