Idly

Kategorier:
idly.jpg
  • Sæt idlyris og bukkehornfrø sammen i vand i ca 5-6 timer.
  • Sæt urud dal i vand i ca. 3 1 / 2 timer.
  • Urud dal tømmes fra vand og male det i blender med lidt vand. Blendes til det bliver flydende
  • Vandet drænes fra idly ris og bukkehornfrø.
  • Blend idlyris, bukkehørnfrø og kogte ris med lidt vand.
  • Tilføje salt.
  • Lad det til at gære for 16 - 18 timer.
  • Fyld idly på idly damperen, og lad det dampe ca. i 15-20 min.

Se hvordan idly dameren ser ud http://tamilskmad.dk/k%C3%B8kken-redskaber

Bemærkninger: 

Idly serveres med sambal og grønssager curry.

Ingredienser: 
  • 2 kopper idly ris
  • 1 kop urud dal
  • ½ kop kogte ris
  • 1/4 bukkehornfrø
  • Salt efter smag