Indisk grønsagsgryde
- Skræl græskarret, fjern kernerne og skær kødet i store terninger på ca. 4 x 4 x 4 cm.
 - Pil og hak løg, hvidløg og chili og steg det forsigtigt i olien i en gryde. Cashewnødder, fintstrimlet hvidkål, gurkemeje og karry tilsættes og efter 5 minutter tilsættes græskarterningerne forsigtigt.
 - De steges nu 3 minutter, hvorefter kokosmælk og citronsaft kommes ved. Retten småkoger under låg i ca. 10 minutter og smages så til med salt og peber.
 - Græskarstykkerne skal være møre, men ikke smatte ud.
 - Serveres med ris og papadom, der er tynde kikærtepandekager.
 
Bemærkninger: 
        
Antal personer: 
        4  Ingredienser: 
        - 400 g græskarkød
 - 1 løg
 - 4 fed hvidløg
 - 2 grønne chili
 - 2 spsk olie
 - 1 dl cashewnødder
 - 1/4 hvidkålshoved
 - 1 dl kokosmælk
 - 1 tsk gurkemeje
 - 2 tsk karry
 - saften af 1 lime eller 1 citron
 - salt og peber
 
