Indisk grønsagspande

Kategorier:
indiskgroensagspande.jpg
  • Skræl kartofler og gulerødder - og skær dem i store tern. Del blomkålen i små buketter. Smelt smørret i en stor stegegryde og svits garam marsala og gurkemejen. Kom grønsagerne i og krydr med salt. Steges i ca. 20 minutter. Drys koriander over retten.
  • Sauce: Bland imens hvidløg og mynte sammen med yoghurten og smag til.
  • Server retten med kylling og dressing ved siden af.
Bemærkninger: 

Energiindhold:
For hele retten: 7970 kJ

Energifordeling:
Fedt: 24 %
Kulhydrat: 45 %
Protein: 31 %

Antal personer: 
4
Ingredienser: 
  • 12 kartofler (ca. 850 g)
  • 4 gulerødder (ca. 300 g)
  • ½ blomkålshoved (ca. 600 g)
  • 1½ tsk garam masala
  • 1 tsk gurkemeje
  • 25 g smør
  • 1½ tsk groft salt
  • 2 spsk friskhakket koriander eller persille

Sauce

  • 3 dl yoghurt naturel
  • 1 presset fed hvidløg
  • 2 tsk friskhakket mynte (eller 1 tsk tørret)
  • ½ tsk groft salt

Hertil

  • 500 g grillet kyllingefilet