Indisk grønsagspande
- Skræl kartofler og gulerødder - og skær dem i store tern. Del blomkålen i små buketter. Smelt smørret i en stor stegegryde og svits garam marsala og gurkemejen. Kom grønsagerne i og krydr med salt. Steges i ca. 20 minutter. Drys koriander over retten.
- Sauce: Bland imens hvidløg og mynte sammen med yoghurten og smag til.
- Server retten med kylling og dressing ved siden af.
Bemærkninger:
Energiindhold:
For hele retten: 7970 kJ
Energifordeling:
Fedt: 24 %
Kulhydrat: 45 %
Protein: 31 %
Antal personer:
4 Ingredienser:
- 12 kartofler (ca. 850 g)
- 4 gulerødder (ca. 300 g)
- ½ blomkålshoved (ca. 600 g)
- 1½ tsk garam masala
- 1 tsk gurkemeje
- 25 g smør
- 1½ tsk groft salt
- 2 spsk friskhakket koriander eller persille
Sauce
- 3 dl yoghurt naturel
- 1 presset fed hvidløg
- 2 tsk friskhakket mynte (eller 1 tsk tørret)
- ½ tsk groft salt
Hertil
- 500 g grillet kyllingefilet