Indisk krydret kylling med ris

Kategorier:
tikkamasla_ris.jpg
  • Start med at sætte risen over.
  • Skær fileterne i små stykker. Bruger du krydderimix, så bland op som angives på brevet. Svits kylling i lidt olie og tilsæt krydderiblandingen eller indholdet af sovseglasset. Spæd op hvis du vil have mere sovs.
  • Husk noget grønt. Kan være så simpelt som snittet iceberg; et "køligt" alternativ til den måske stærke sovs.
Bemærkninger: 

Den her er nemt god i hverdagen.

Nem fordi vi bare bruger enten en færdig krydderimix der blandes op eller et af de udmærkede indiske tikka masala sovseglas.

Også godt med nan brød og mango chutney som tilbehør.

Ingredienser: 
  • Kyllingefileter
  • Tikka masala krydderimix eller som sovs på glas
  • Ris
  • Grønt
  • Tilbehør: Nanbrød og mango chutney