Khottu Roddi
Roddi
- Lav en dej.
- Lad det hæve en halv times tid.
- Tag en klump på størrelse med en tennis bold og rul ud. Helt fladt. Husk at bruge mel, mens du ruller.
- TIP: Man kan lave velsmagende roddi ved at komme fint hakket løg, chili og komme i dejen inden det skal hæves, det gir super smag.
- Steg de runde flade dej på panden. Helst uden olie.
- Så skæres brødet i fine små tern.
Oksekøds Curry
- Svits løg, sennepsfrø og fennikel i olie i en gryde.
- Skær oksekød i tern, og kom den i en skål, hvor de marineres i olie, curry powder(efter hvor stærk du vil have curryen), og salt.
- Når løget er brunt, så kommes det marinerede kød i gryden, og brun kødet.
- Når kødet er brunt, kom vand til det dækker, og kom karry blade i og evt. hvidløg.
Kothu roddi:
- svits løg og grøn chili på en pande.
- kom brød i små tern i, og når brødet er lidt blødt eller sprødt, så kom curry i panden.
- bland det hele sammen. Lad det være på panden til det bliver lækkert. : )
Tip:
Rør æg rundt i en skål, i et godt stykke tid, og kom det på panden, og hak det på panden, med det andet indhold.
Antal personer:
3-4 personer Ingredienser:
Roddi
- ½ pakke gær,
- 2 dl vand,
- 2 spk. olie
- mel
- evt. løg og chili
Oksekøds Curry
- 500 gram oksekød
- Sennepsfrø
- Fennikel
- 1 Løg
- Curry powder
- Karryblade
- Hvidløg
- Vand
- Smag til med citronsaft!