Khottu Roddi

Kategorier:
kotthu_roddi.jpg

Roddi

  • Lav en dej.
  • Lad det hæve en halv times tid.
  • Tag en klump på størrelse med en tennis bold og rul ud. Helt fladt. Husk at bruge mel, mens du ruller.
  • TIP: Man kan lave velsmagende roddi ved at komme fint hakket løg, chili og komme i dejen inden det skal hæves, det gir super smag.
  • Steg de runde flade dej på panden. Helst uden olie.
  • Så skæres brødet i fine små tern.

Oksekøds Curry

  • Svits løg, sennepsfrø og fennikel i olie i en gryde.
  • Skær oksekød i tern, og kom den i en skål, hvor de marineres i olie, curry powder(efter hvor stærk du vil have curryen), og salt.
  • Når løget er brunt, så kommes det marinerede kød i gryden, og brun kødet.
  • Når kødet er brunt, kom vand til det dækker, og kom karry blade i og evt. hvidløg.

Kothu roddi:

  • svits løg og grøn chili på en pande.
  • kom brød i små tern i, og når brødet er lidt blødt eller sprødt, så kom curry i panden.
  • bland det hele sammen. Lad det være på panden til det bliver lækkert. : )

Tip:
Rør æg rundt i en skål, i et godt stykke tid, og kom det på panden, og hak det på panden, med det andet indhold.

Antal personer: 
3-4 personer
Ingredienser: 

Roddi

  • ½ pakke gær,
  • 2 dl vand,
  • 2 spk. olie
  • mel
  • evt. løg og chili

Oksekøds Curry

  • 500 gram oksekød
  • Sennepsfrø
  • Fennikel
  • 1 Løg
  • Curry powder
  • Karryblade
  • Hvidløg
  • Vand
  • Smag til med citronsaft!