Koteletter curry
- Olie varmes i en gryde, og tilføjs sennepsfrø. Når sennepsfrø begynder at springe, tilføj spidskommen, karryblad, løg og hvidløg. Løgene svitses til det bliver brune.
- Kødet vendes i gryden sammen med gurkemeje, chilipunlver, salt, garam masla og vand. Sæt låg på gryden og lad det kog i ca. 10 min, hvorefter flydende tamrind og tomater tilføjes retten.
- Lad retten stå og små koge i 30 min.
- Serveres med ris.
Bemærkninger:
Antal personer:
8 Ingredienser:
- 1 kg. fadkoteletter (uden ben), skåret i tern
- 2 løg
- olie (til stegning)
- 1½ tsk. sennepsfrø
- 1 tsk. spidskommen
- håndfuld karryblade
- 2 fed hvidløg (presses)
- 1 tsk. gurkemeje
- 4 tsk. chilipulver
- 2 tsk. garam masla
- 1½ tsk. salt
- 2 dl. vand
- ½ tsk. flydende tamarind
- 2 tomat