Koteletter curry

Kategorier:
Koteletter curry
Koteletter curry
Koteletter curry
Koteletter curry
  • Olie varmes i en gryde, og tilføjs sennepsfrø.  Når sennepsfrø begynder at springe, tilføj spidskommen, karryblad, løg og hvidløg. Løgene svitses til det bliver brune.
  • Kødet vendes i gryden sammen med gurkemeje, chilipunlver, salt, garam masla og vand.  Sæt låg på gryden og lad det kog i ca. 10 min, hvorefter flydende tamrind og  tomater tilføjes retten.
  • Lad retten stå og små koge i 30 min.
  • Serveres med ris.

 

Bemærkninger: 

 

Antal personer: 
8
Ingredienser: 
  • 1 kg. fadkoteletter (uden ben), skåret i tern
  • 2 løg
  • olie (til stegning)
  • 1½ tsk. sennepsfrø
  • 1 tsk. spidskommen
  • håndfuld karryblade
  • 2 fed hvidløg (presses)
  • 1 tsk. gurkemeje
  • 4 tsk. chilipulver
  • 2 tsk. garam masla
  • 1½ tsk. salt
  • 2 dl. vand
  • ½ tsk. flydende tamarind
  • 2 tomat