Kylling briyani

Kategorier:
kylling_briyani_1.jpg
  • Kog risene i rigeligt, saltet vand i 8 min. og hæld vandet fra.
  • Svits løgene og kyllingekødet gyldent og tilsæt Biryani pasta.
  • Lad det hele småkoge i 5 min. og kom det i et ovnfast fad, anbring tomatskiverne ovenpå med koriander, hæld stykker yoghurt over, top med ris, dækkes tæt med folie og bages i ovnen 30-40 min. ved 190° til kyllingen er mør og risene løse.
  • Pyntes med mandelflager og løgringe.
Ingredienser: 
  • ½ pk Sharwoods Basmati ris – skyllet
  • Salt
  • 3 spsk olie
  • 1 mellemstort løg fint hakket
  • 500 g kyllingekød, uden skind, skåret i
  • 1/2 fl Sharwoods Biryani pasta
  • 2 tomater i skiver
  • 2 spsk frisk koriander hakket
  • 1½ dl yoghurt naturel
  • mandel i flager