Kylling briyani
- Kog risene i rigeligt, saltet vand i 8 min. og hæld vandet fra.
- Svits løgene og kyllingekødet gyldent og tilsæt Biryani pasta.
- Lad det hele småkoge i 5 min. og kom det i et ovnfast fad, anbring tomatskiverne ovenpå med koriander, hæld stykker yoghurt over, top med ris, dækkes tæt med folie og bages i ovnen 30-40 min. ved 190° til kyllingen er mør og risene løse.
- Pyntes med mandelflager og løgringe.
Ingredienser:
- ½ pk Sharwoods Basmati ris – skyllet
- Salt
- 3 spsk olie
- 1 mellemstort løg fint hakket
- 500 g kyllingekød, uden skind, skåret i
- 1/2 fl Sharwoods Biryani pasta
- 2 tomater i skiver
- 2 spsk frisk koriander hakket
- 1½ dl yoghurt naturel
- mandel i flager