Kylling tikka-masala

Kategorier:
tikka_masala.jpg

Skær filéterne i store tern på ca. 4 cm. Findel løg, tomatpuré, spidskommen, ingefær, limesaft, hvidløg, chili, salt og peber til en blød pasta. Bland kyllingestykkerne i krydderpastaen og lad det trække i et par timer i køleskab.

Lav tikki-masalaen nu.
Sæt kyllingestykkerne på et spid og grill dem i ovnen under grillen eller på havegrillen, ca 15 minutter ialt. Vend dem jævnligt. Kom tikki-masala saucen over kødet og pynt med friske krydderurter og dryp med limesaft og servér ris til.

Antal personer: 
4
Ingredienser: 
  • 600 gram kyllingefilét
  • 4 tsk. finthakket løg
  • 1 1/2 spsk. koncentreret tomatpuré
  • 2/3 spidskommenfrø
  • 1 1/2 spsk. limesaft
  • 2 fed knust hvidløg
  • 2 tsk. chili
  • salt
  • peber