Kylling tikka-masala
Skær filéterne i store tern på ca. 4 cm. Findel løg, tomatpuré, spidskommen, ingefær, limesaft, hvidløg, chili, salt og peber til en blød pasta. Bland kyllingestykkerne i krydderpastaen og lad det trække i et par timer i køleskab.
Lav tikki-masalaen nu.
Sæt kyllingestykkerne på et spid og grill dem i ovnen under grillen eller på havegrillen, ca 15 minutter ialt. Vend dem jævnligt. Kom tikki-masala saucen over kødet og pynt med friske krydderurter og dryp med limesaft og servér ris til.
Antal personer:
4 Ingredienser:
- 600 gram kyllingefilét
- 4 tsk. finthakket løg
- 1 1/2 spsk. koncentreret tomatpuré
- 2/3 spidskommenfrø
- 1 1/2 spsk. limesaft
- 2 fed knust hvidløg
- 2 tsk. chili
- salt
- peber