Kyllingkarry

Kategorier:
  • Chilipulver, gurkemeje blandes med skåret kylling
  • Varm olie i en gryde, tilføj sennepsfrø og løg, og lad de stege lidt. Tilføj kommen, karryblade, hvidløg og skåret tomater, og lade det svitse.
  • Put kyllingen i gryden og tilføj 5 dl. vand, og lad det koge i en ½ time. Rør rundt engang i mellem, og tilføj salt efter smag/behov.
  • Spidskommen stødes, og puttes i retten før de tages af
  • Pres en ½ frisk citron og bland det med kyllingkarryen.
Bemærkninger: 

Serveres med ris og andre grønsagsretter.

Antal personer: 
8
Ingredienser: 
  • 2 kg. kylling skåret i stykker
  • 2-3 store løg
  • 1 håndfuld karryblade
  • ½ tsk. gurkemeje
  • 3 ½ tsk. chilipulver
  • 2 spsk. olie
  • 1 tsk. spidskommen
  • ½ tsk. sennepsfrø
  • 1 tsk. kommen
  • 5 dl. vand
  • 3 hvidløg
  • 2 tomat skåret i mindre stykker
  • frisk citronsaft