Kyllingkarry
- Chilipulver, gurkemeje blandes med skåret kylling
- Varm olie i en gryde, tilføj sennepsfrø og løg, og lad de stege lidt. Tilføj kommen, karryblade, hvidløg og skåret tomater, og lade det svitse.
- Put kyllingen i gryden og tilføj 5 dl. vand, og lad det koge i en ½ time. Rør rundt engang i mellem, og tilføj salt efter smag/behov.
- Spidskommen stødes, og puttes i retten før de tages af
- Pres en ½ frisk citron og bland det med kyllingkarryen.
Bemærkninger:
Serveres med ris og andre grønsagsretter.
Antal personer:
8 Ingredienser:
- 2 kg. kylling skåret i stykker
- 2-3 store løg
- 1 håndfuld karryblade
- ½ tsk. gurkemeje
- 3 ½ tsk. chilipulver
- 2 spsk. olie
- 1 tsk. spidskommen
- ½ tsk. sennepsfrø
- 1 tsk. kommen
- 5 dl. vand
- 3 hvidløg
- 2 tomat skåret i mindre stykker
- frisk citronsaft