Laks i sennepssauce

Kategorier:
laks.jpg
  • Vask og aftør laksekoteletterne.
  • Mal sennepsfrøene i en morter.
  • Chilifrugten, ca. 25 gram ingefærrod, løg og hvidløg skæres i små stykker.
  • Bland saften af ½ citron med de malede sennepsfrø.
  • Fordel citronsaften med sennepsfrø over fisken, og lad den trække ca. ½ time.
  • Opvarm ca. 3 spsk. rapsolie på en pande.
  • Svits karrypulver, chili, ingefærrod, løg og hvidløg på panden til løget bliver gyldent.
  • Læg forsigtigt laksekoteletterne på panden og steg ved lav varme til fisken er mør (ca. 5 minutter på hver side, afhængigt af laksekoteletternes tykkelse).
  • Hæld kokosmælken over fisken.
  • Bring kokosmælken i kog ved svag varme.
Ingredienser: 
  • 4 laksekoteletter
  • 3 spsk. sennepsfrø
  • 2 grønne chilifrugter
  • 1 stykke ingefærrod (ca. 1 cm.)
  • Saften af ½ citron
  • ½ spsk. salt
  • 5 fed hvidløg
  • 1 løg
  • Rapsolie
  • ½ tsk. karrypulver
  • 1½ dl. kokosmælk