Lam med palmesukker
Forberedelsestid: 20 min.
Tilberedningstid: 1 time og 40 min.
- Varm olien op i en stor tykbundet gryde; steg lammekødet i hold ved høj varme, til det er godt brunet. Dryd det af på køkkenrulle.
- Kom chilipulver, citrongræs og ingefær i gryden og steg det i 1 minut.
- Læg kødet tilbage i gryden med de søde kartofler, sukker, limesaft og vand; bring det i kog, skru ned for varmen og lad det simre i 1 time. Tag låget af og lad det smire uden låg i 30 min, eller til kødet er mørt.
Kilde: Den store Asiatiske kogebog side 270
Antal personer:
4 Ingredienser:
- 2 t olie
- 500 g lammekød skåret i tern
- 2 t chilipulver
- 1 t hakket frisk citrongræs (kun den hvide del)
- 1 t friskrevet ingefær
- 300 g søde kartofler, skrællet og hakket
- 2 t revet palmesukker eller farin
- 2 t limesaft
- 2 dl vand