Lammekød i spinat

Kategorier:
lamb.jpg
  • Lammekødet skæres ud i mundrette småbidder og befries for evt. fedt.
  • Ingefærren rives fint på et råkostjern.
  • Spinatten hakkes fint, hvis det ikke allerede er gjort.
  • Kødstumperne rulles i ingefær og karry, og svitses på en tør pande indtil alle sider har skiftet farve.
  • Kødstumperne og resten af ingefærren blandes med spinaten og fyldes i et ildfast fad, der sættes i ovnen i 30-40 minutter ved 200 grader.
  • Der koges ris til.
  • Retten serveres direkte fra ovnen med ris.
Antal personer: 
2 personer
Ingredienser: 
  • 170 g lammesmåkød uden fedt.
  • 250 g finthakket spinat
  • 1 middelstor ingefær (50 g)
  • 75 g kogte ris (helst Biryani)
  • lidt karry