Paruppu - Kogte røde linser

Kategorier:
paruppu.jpg
  • Røde linser, hvidløg, gurkemeje, grøn chili, slat og vand koges sammen til konsistensen er tyk.
  • Bland mælken i.
  • Karryblade, fennikel, sennepsfrø, rød chili og løg ristes på panden i olie.
  • Blandes i linseblandingen.
Bemærkninger: 

Chili er ikke nødvendigt for paruppu carry.

Antal personer: 
4
Ingredienser: 
  • 500 g røde linser
  • 1⁄4 tsk. gurkemeje
  • 1 hakket løg
  • 6 fed hvidløg
  • 10 Karry blade
  • 1⁄4 tsk. tørret fennikel
  • 1⁄4 tsk. sennepsfrø
  • 2 røde chili, hakkede uden kerner
  • 2 grønne chili, hakkede uden kerner
  • 3⁄4 l vand
  • 1⁄2 l mælk
  • Salt
  • olie