Rejecurry med kartoffeler

Kategorier:
Shrimp_curry.JPG
  • Skær løg i lange strimler og læg til side,
  • lad det frosne rejer optø i vand eller microovn..
  • skær kartoflerne i mindre tern, 1/6 af jeres tommelfinger..
  • kom lidt olie i en pande og svits løg og krydderi sammen..lad være med at brune løgene for meget..4min er nok...
  • kom kartoflerne i og giv dem 2-5 min i lidt mere olie…
  • tilsæt rejer og evt lidt olie..og svits det hele sammen så der opnås en stegeeffekt..begræns dog brugen af olie!!
  • tilsæt salt og chilipulver…og bland det hele sammen og kom ca. 1 dl vand i således at kartoflerne kan koges og til sidst steges færdige i olien…
  • læg låg på men rør rundt af og til (evt. ofte, kommer an på om i bruger en slip let pande eller det billige grib fast pander :P )..
Bemærkninger: 

Anvend blus 4-5 når i laver denne ret..
Nå i kan se at rejerne og kartoflerne er færdigstegte tages af komfuret.

Ingredienser: 
  • 150-200g rejer
  • 2 store kartofler
  • 1 stor løg
  • 1 tsk chilipulver
  • 1tsk salt,
  • kadugu
  • spidskommen
  • 2-3 spiseske olie til svitsning