Rejecurry med kartoffeler
- Skær løg i lange strimler og læg til side,
- lad det frosne rejer optø i vand eller microovn..
- skær kartoflerne i mindre tern, 1/6 af jeres tommelfinger..
- kom lidt olie i en pande og svits løg og krydderi sammen..lad være med at brune løgene for meget..4min er nok...
- kom kartoflerne i og giv dem 2-5 min i lidt mere olie…
- tilsæt rejer og evt lidt olie..og svits det hele sammen så der opnås en stegeeffekt..begræns dog brugen af olie!!
- tilsæt salt og chilipulver…og bland det hele sammen og kom ca. 1 dl vand i således at kartoflerne kan koges og til sidst steges færdige i olien…
- læg låg på men rør rundt af og til (evt. ofte, kommer an på om i bruger en slip let pande eller det billige grib fast pander :P )..
Bemærkninger:
Anvend blus 4-5 når i laver denne ret..
Nå i kan se at rejerne og kartoflerne er færdigstegte tages af komfuret.
Ingredienser:
- 150-200g rejer
- 2 store kartofler
- 1 stor løg
- 1 tsk chilipulver
- 1tsk salt,
- kadugu
- spidskommen
- 2-3 spiseske olie til svitsning