Rotti med kartoffelcurry og sambal

Kategorier:
  • Skær kartofflerne i små tern og kog.
  • når de er halv møre, tages de op og lægges til side varm en lille gryde med olie med de små krydderier, hvorefter løg og chili puttes i. når løgene er lidt brune, vendes kartoflerne i. salt,chili pulver og vand hældes i. curryen koges til det simre...

  • Bland mel, salt, olie og vand. Lad dejen hæve i ca 15 min. derefter tages en stor spisetallerken hvor der smøres olie. dejen deles i nogle boller. bollen mases ned på tallerken og man kan køre tallerkenen rundt ved at presse bollen ned , så der dannes en RUND pandekage... man kan også bare bruge en kagerulle, men synes den her metode er nemmere og en sjov form, der kommer ud.. lidt olie smøres på stegepanden og så går man bare i gang med at lave råttierne lidt efter lidt. råttien skal have max 1½ min på hver sin side.
  • Tænd for stegepanden og kom olien i. de røde chili varmes på panden i nogle minutter ved svag varme inden de tages op. kokosmel lægges i en si og vandet hældes over.. ta en blender og mix rød chili, kokosmel og salt.
Bemærkninger: 

endnu en billig ret til studerende på SU eller hvis man ikke orker at lave nogen kødretter. jeg laver det en gang om ugen og min kæreste synes om den:-)...

Antal personer: 
2 personer
Ingredienser: 

Kartoffelcurry

  • 4 kartofer
  • halv løg
  • 3 grønne chili
  • krydderier,( køb en miz krydderie pose der hedder " ponchi pooram)
  • olie
  • salt
  • chili pulver

Rotti:

  • 6 dcl mel
  • passende vand til dejen
  • salt
  • spisesken olie

Sambal:

  • røde tørrede chili
  • olie
  • kokosmel ( helst frisk, men hvis man ikke kan få fat i dem, så køb almindelig kokosmel i pose:-)
  • salt