Srilankansk kylling

Kategorier:
curry_chicken_stor.JPG

Varm olien på panden og kom løg, hvidløg, ingefær i og svits det hele i 3 minutter. Kom gurkemeje , chili, korriander og kommenpulver i og svits det hele i yderligere 2 minutter. Kom kyllingestykkerne i og det hele svitses i ca. 4 minutter inden salt, tomat puré og kanel kommes i. Bland det hele sammen og skru ned for varmen og læg låg på. Lad det simre i ca. 25 minutter. Husk at røre i gryden af og til. Kom kokosmælk i og lad det simre i ca. 15 minutter mere uden låg. Serveres med løse ris og gulerodssalat til.

Bemærkninger: 

Kan serveres med ris, grønsagerkarry og gulerodsalat.

Ingredienser: 
  • 1 kg. kylling delt i store
  • stykker
  • 2 spsk. olie
  • 2 store løg i skiver
  • 4 fed knust hvidløg
  • 2 tsk. frisk revet ingefær
  • 1 tsk. gurkemaje (gult i
  • pulverform)
  • 1/2 tsk. chilipulver
  • 3 tsk. korrianderpulver
  • 1 tsk. kommenpulver
  • 1/2 tsk. salt
  • 1/2 kop tomat puré
  • 2 stænger kanel
  • 1 kop kokosmælk