Srilankansk kylling
Varm olien på panden og kom løg, hvidløg, ingefær i og svits det hele i 3 minutter. Kom gurkemeje , chili, korriander og kommenpulver i og svits det hele i yderligere 2 minutter. Kom kyllingestykkerne i og det hele svitses i ca. 4 minutter inden salt, tomat puré og kanel kommes i. Bland det hele sammen og skru ned for varmen og læg låg på. Lad det simre i ca. 25 minutter. Husk at røre i gryden af og til. Kom kokosmælk i og lad det simre i ca. 15 minutter mere uden låg. Serveres med løse ris og gulerodssalat til.
Bemærkninger:
Kan serveres med ris, grønsagerkarry og gulerodsalat.
Ingredienser:
- 1 kg. kylling delt i store
- stykker
- 2 spsk. olie
- 2 store løg i skiver
- 4 fed knust hvidløg
- 2 tsk. frisk revet ingefær
- 1 tsk. gurkemaje (gult i
- pulverform)
- 1/2 tsk. chilipulver
- 3 tsk. korrianderpulver
- 1 tsk. kommenpulver
- 1/2 tsk. salt
- 1/2 kop tomat puré
- 2 stænger kanel
- 1 kop kokosmælk