Sydindisk lam med cous cous
- Svits løgene i den varme olie og tilsæt karry pasta og lammetern efter nogle minutter.
- Brun kødet lidt inden tomater og vand tilsættes.
- Lad koge til kødet er mørt.
- Kog cous-cous i vand efter anvisningen på pakken, men tilsæt grønsagsfonden til vandet for at give mere smag.
- Vend forsigtigt paprikastrimler og grillede squash i cous-cousen når den er kogt og server kødet samt skyen ovenpå cous-cousen.
- Pynt med koriander.
Bemærkninger:
Antal personer:
4 Ingredienser:
- 2 spsk. Monini Olivenolie Mild & Lys
- 1 løg, finthakket
- 2 spsk. Patak’s Mild Karry Pasta
- 400 g lammekød, tern
- ½ ds. tomater, hakkede
- 40 ml. (3 spsk.) vand
- 2 spsk. koriander, frisk
- salt og peber
- 100 g cous-cous
- 2 dl vand, kogende
- 2 tsk. Touch of Taste Grønsagsfond
- 1 glas paprika strimler, drænet
- 1 Squash, skåret i tern og ristet.