Sydindisk lam med cous cous

Kategorier:
  • Svits løgene i den varme olie og tilsæt karry pasta og lammetern efter nogle minutter.
  • Brun kødet lidt inden tomater og vand tilsættes.
  • Lad koge til kødet er mørt.
  • Kog cous-cous i vand efter anvisningen på pakken, men tilsæt grønsagsfonden til vandet for at give mere smag.
  • Vend forsigtigt paprikastrimler og grillede squash i cous-cousen når den er kogt og server kødet samt skyen ovenpå cous-cousen.
  • Pynt med koriander.
Bemærkninger: 

 

Antal personer: 
4
Ingredienser: 
  • 2 spsk. Monini Olivenolie Mild & Lys
  • 1 løg, finthakket
  • 2 spsk. Patak’s Mild Karry Pasta
  • 400 g lammekød, tern
  • ½ ds. tomater, hakkede
  • 40 ml. (3 spsk.) vand
  • 2 spsk. koriander, frisk
  • salt og peber
  • 100 g cous-cous
  • 2 dl vand, kogende
  • 2 tsk. Touch of Taste Grønsagsfond
  • 1 glas paprika strimler, drænet
  • 1 Squash, skåret i tern og ristet.