Tandoori Kylling med Bulgur

Kategorier:
kyllling med bulgur.JPG
  • Kyllingen krydres med de forskellige krydderier og skal sættes i ovnen.
  • Løg, grøn chili steges lidt og tages op.
  • vand koges, hvorefter bulguren vendes i. efter nogle minuttter tilsættes tomatpure og der røres rundt.. huske endelig at tilsætte salt!.
  • til sidst vendes løg og chili..
  • Kylling og bulguren serveres med græsk yoghurt og salat
Bemærkninger: 

Man kan også vende kyllingen i noget yoghurt marinade med de forskellige krydderier. det er helt op til en selv:-)

en meget nem og velsmagende ret. og så er den i øvrigt heller ik dyrt at lave.. god fornøjelse..

Ingredienser: 

Kyllingen:

  • Lørdagskylling bakke eller kyllingelår
  • tandoori pulver (efter eget valg), kan også bruge vores egen chili pulver
  • timian
  • salt & peber
  • gurkemeje ( 1 tsk)

Bulgur:

  • bulgur ( efter hvor mange personer ) 250 gram er nok til 2 personer
  • 1 løg
  • 1 grøn chili
  • en dåse tomatpure
  • dl vand ( det kommer an på hvor tyk konsistensen bliver, men højst 3 dl.
  • salt

græsk yohurt og blandet salat som tilbehør