Tandoori Kylling med Bulgur
- Kyllingen krydres med de forskellige krydderier og skal sættes i ovnen.
- Løg, grøn chili steges lidt og tages op.
- vand koges, hvorefter bulguren vendes i. efter nogle minuttter tilsættes tomatpure og der røres rundt.. huske endelig at tilsætte salt!.
- til sidst vendes løg og chili..
- Kylling og bulguren serveres med græsk yoghurt og salat
Bemærkninger:
Man kan også vende kyllingen i noget yoghurt marinade med de forskellige krydderier. det er helt op til en selv:-)
en meget nem og velsmagende ret. og så er den i øvrigt heller ik dyrt at lave.. god fornøjelse..
Ingredienser:
Kyllingen:
- Lørdagskylling bakke eller kyllingelår
- tandoori pulver (efter eget valg), kan også bruge vores egen chili pulver
- timian
- salt & peber
- gurkemeje ( 1 tsk)
Bulgur:
- bulgur ( efter hvor mange personer ) 250 gram er nok til 2 personer
- 1 løg
- 1 grøn chili
- en dåse tomatpure
- dl vand ( det kommer an på hvor tyk konsistensen bliver, men højst 3 dl.
- salt
græsk yohurt og blandet salat som tilbehør