Murukku

Kategorier:
murukku.jpg
  • Bland rismel, chana, spidskommen, sesamfrø,rød chili pulver, sesamfrø og salt.
  • Blødgør smør og vend det i blandingen derefter tilsæt vand i små mængder og ælt dejen blødt.
  • Brug murukku maker, put en klump af dejen ind i "makeren" og pres dejen ud til runde mønstre oveni hinanden på et styk bagepapir
  • Varm olien ved medium varme.Brug tilstrækkelig mængde olie til stegningen. vend da det færdiglavede murukku i og steg til det er gyldenbrunt.
Bemærkninger: 

murukku er aldeldes kendt snack i Indien og Srilanka

Ingredienser: 
  • 4 kopper rismel
  • 50 gram brændt chana (kan også købes i mel)
  • 3 spsk smør
  • Håndfuld sesamfrø
  • 3 tsk rød chili pulver
  • 1 tsk af spidskommen,
  • Salt for smag og vand til at ælte dejen