Vaippan
- Varm olie i en gryde
- Mas banan og sukker med fingeren, og tilføj bagepulver og yoghurt. Mel tilføjes lidt ad gangen.
- Brug en ske til at forme/putte lidt dej i den kogende olie. Brug en lille skål med vand i, til at dyppe skeen. Så undgår man at skeen bliver klistret, og dejen bliver let formeligt.
Bemærkninger:
Har du et par modne bananer og ved ikke hvad du skal stille op med det, så kan du hurtigt lave noget snacks til eftermiddags/aftenskaffe. Det tager ikke lang tid at lave det, max. 15 min. Man kan selv bestemme hvor store/små boller skal være. Jeg har lavet det for første gang, og det er gået godt.
Det serveres som kold snack.
Antal personer:
ca. 15 stykker Ingredienser:
- 2 store banan
- 3 spsk. sukker
- 100-120 g. hvedemel
- ½ tsk. bagepulver
- 2 spsk. yoghurt
- ½ l. olie til stegning