Vaippan

Kategorier:
IMG_2527.JPG
  • Varm olie i en gryde
  • Mas banan og sukker med fingeren, og tilføj bagepulver og yoghurt. Mel tilføjes lidt ad gangen.
  • Brug en ske til at forme/putte lidt dej i den kogende olie. Brug en lille skål med vand i, til at dyppe skeen. Så undgår man at skeen bliver klistret, og dejen bliver let formeligt.
Bemærkninger: 

Har du et par modne bananer og ved ikke hvad du skal stille op med det, så kan du hurtigt lave noget snacks til eftermiddags/aftenskaffe. Det tager ikke lang tid at lave det, max. 15 min. Man kan selv bestemme hvor store/små boller skal være. Jeg har lavet det for første gang, og det er gået godt.

Det serveres som kold snack.

Antal personer: 
ca. 15 stykker
Ingredienser: 
  • 2 store banan
  • 3 spsk. sukker
  • 100-120 g. hvedemel
  • ½ tsk. bagepulver
  • 2 spsk. yoghurt
  • ½ l. olie til stegning