Cashewgryde
Forberedelsestid: 15 minutter
Tilberedningstid: 55 minutter
- Snit pandanusbladet på langs i ca. 3 stykker og bind det i en stor knude. Bland kokosmælk, læg ingefær, gurkemeje, galangarod, chili, karryblade, hel kanel og pandanusblade i en gryde og bring den i kog. Skru ned for varmen og lad det simre i 20 minutter.
- Tilsat cashewnødderne og kog videre i 30 minutter, eller til nødderne er møre.
- Tag retten fra varmen; smid galangarod, pandanusblad og hel kanel ud og server retten med ris og et par andre retter.
Kilde: Den store Asiatiske kogebog side 275
Antal personer:
6 Ingredienser:
- 1 pandanusblad
- 7,5 dl kokosmælk
- 1 mellemstort hakket løg
- 1 spsk friskrevet ingefær
- ½tsk stødt gurkemeje
- frisk galangarod (stykke a 3 cm)
- 2 grønne chilier, uden frø og finthakkede 8 karryblade
- 1 stang hel kanel
- 250 g rå cashewnødder
- 2 spsk hakkede friske korianderblade