Cashewgryde

Kategorier:
cashew.jpg

Forberedelsestid: 15 minutter
Tilberedningstid: 55 minutter

  • Snit pandanusbladet på langs i ca. 3 stykker og bind det i en stor knude. Bland kokosmælk, læg ingefær, gurkemeje, galangarod, chili, karryblade, hel kanel og pandanusblade i en gryde og bring den i kog. Skru ned for varmen og lad det simre i 20 minutter.
  • Tilsat cashewnødderne og kog videre i 30 minutter, eller til nødderne er møre.
  • Tag retten fra varmen; smid galangarod, pandanusblad og hel kanel ud og server retten med ris og et par andre retter.

Kilde: Den store Asiatiske kogebog side 275

Antal personer: 
6
Ingredienser: 
  • 1 pandanusblad
  • 7,5 dl kokosmælk
  • 1 mellemstort hakket løg
  • 1 spsk friskrevet ingefær
  • ½tsk stødt gurkemeje
  • frisk galangarod (stykke a 3 cm)
  • 2 grønne chilier, uden frø og finthakkede 8 karryblade
  • 1 stang hel kanel
  • 250 g rå cashewnødder
  • 2 spsk hakkede friske korianderblade