Kartoffel & blomkåls ret
- Del blomkålen i buketter. Skær kartoflerne i tern.
- Varme olie og svits spidskommen cirka en minut.
- Tilsæt hvidløg og ingefær, svits.
- Tilsæt kartofler og steg.
- Tilsæt gurkemeje og chili pulver, og steg igen.
- Tilsæt tomater og småkoge cirka 5 minutter.
- Tilsæt blomkål og steg ved fuld varme cirka 1 minut.
- Skru ned for varme, læg låg på og småkog cirka 15 minutter.
- ( Du bestemmer selvom om det skal være som curry med sovs eller uden)
Bemærkninger:
lækker kartoffelret som man kan buge som tilbehør til ris eller roti.
Antal personer:
2 Ingredienser:
- 800 g. blomkål
- 800 g.kartofler
- 1 1/4 dl. Olie
- 1 tsk. spidskommen frø
- 3 hvidløgsfed fintsnittet
- 2½ cm. frisk ingefær fintsnittet
- 3/4 tsk. gurkemeje
- 1 tsk. røde chili pulver
- 3 tsk madras hot curry powder
- 2 tsk. koriander pulver
- 1-2 tsk. salt
- 3 Tomater skåret i tern