Kartoffel & blomkåls ret

Kategorier:
kartofelblomkålret.jpg
  • Del blomkålen i buketter. Skær kartoflerne i tern.
  • Varme olie og svits spidskommen cirka en minut.
  • Tilsæt hvidløg og ingefær, svits.
  • Tilsæt kartofler og steg.
  • Tilsæt gurkemeje og chili pulver, og steg igen.
  • Tilsæt tomater og småkoge cirka 5 minutter.
  • Tilsæt blomkål og steg ved fuld varme cirka 1 minut.
  • Skru ned for varme, læg låg på og småkog cirka 15 minutter.
  • ( Du bestemmer selvom om det skal være som curry med sovs eller uden)
Bemærkninger: 

lækker kartoffelret som man kan buge som tilbehør til ris eller roti.

Antal personer: 
2
Ingredienser: 
  • 800 g. blomkål
  • 800 g.kartofler
  • 1 1/4 dl. Olie
  • 1 tsk. spidskommen frø
  • 3 hvidløgsfed fintsnittet
  • 2½ cm. frisk ingefær fintsnittet
  • 3/4 tsk. gurkemeje
  • 1 tsk. røde chili pulver
  • 3 tsk madras hot curry powder
  • 2 tsk. koriander pulver
  • 1-2 tsk. salt
  • 3 Tomater skåret i tern