Kikærter i karry
- Opvarm olien og sauter løgene heri sammen med spidskommen indtil løgene er let gyldne.
- Tilsæt karrypastaen og svits yderligere ca. 1 minut.
- Tilsæt hakkede tomater og de kogte kikærter
- Kog retten igennem ca. 5 minutter, smag til med citronsaft og server med friskhakket koriander.
Bemærkninger:
Patak’s Tikka Masala Karry pasta kan købes i tamilske butikker.
Antal personer:
4 Ingredienser:
- 1 spsk. Monini Olivenolie Mild & Lys
- 1 løg, tern
- 1 tsk. spidskommen hel
- 2 spsk. Patak’s Tikka Masala Karry pasta
- 400 g kikærter, kogte
- 1 ds. tomater, flåede hakkede
- 1 tsk. ReaLemon Citronsaft
- 1 spsk. koriander, friskhakket