Kikærter i karry

Kategorier:
Kikaerter-i-karry.jpg
  • Opvarm olien og sauter løgene heri sammen med spidskommen indtil løgene er let gyldne.
  • Tilsæt karrypastaen og svits yderligere ca. 1 minut.
  • Tilsæt hakkede tomater og de kogte kikærter
  • Kog retten igennem ca. 5 minutter, smag til med citronsaft og server med friskhakket koriander.
Bemærkninger: 

Patak’s Tikka Masala Karry pasta kan købes i tamilske butikker.

Antal personer: 
4
Ingredienser: 
  • 1 spsk. Monini Olivenolie Mild & Lys
  • 1 løg, tern
  • 1 tsk. spidskommen hel
  • 2 spsk. Patak’s Tikka Masala Karry pasta
  • 400 g kikærter, kogte
  • 1 ds. tomater, flåede hakkede
  • 1 tsk. ReaLemon Citronsaft
  • 1 spsk. koriander, friskhakket