Okra curry - vendicaicurry
- Vask og skære Okra i stykker.
- Friture okra
- Varm lidt olie i en gryde, og put sennepsfrø i. Når sennepsfrøet begynder at springe, tilføj løg og lad det steg lidt.
- Tilføj spidskommen, hvidløg og karry blade.
- Tilføj friteret okra
- Tilføj salt, chilipulver og tamarind og vand. Lad det smigrer i 5 min.
- Tilføj kokosmælk og lad det koge i 2 min.
Bemærkninger:
Det smager bedst, hvis okra er friteret. Men hvis man vil undgå olien, så kan lave okra curry uden at friture.
Serveres med ris og andre grøntsagers retter.
Antal personer:
2 Ingredienser:
- 250 g. okra
- ¼ tsk sennepsfrø
- ¼ tsk spidskommen
- ½ tsk salt (eller efter smag)
- ½ løg
- 2-3 hvidløg
- 5 stk. karry blade
- ½ tsk flydende tamarind
- 1 tsk. chilipulver
- 2-3 spsk.. kokosmælk
- ½ dl. vand
- Olie til stegning