Okra curry - vendicaicurry

Kategorier:
okracurry.jpg
  • Vask og skære Okra i stykker.
  • Friture okra
  • Varm lidt olie i en gryde, og put sennepsfrø i. Når sennepsfrøet begynder at springe, tilføj løg og lad det steg lidt.
  • Tilføj spidskommen, hvidløg og karry blade.
  • Tilføj friteret okra
  • Tilføj salt, chilipulver og tamarind og vand. Lad det smigrer i 5 min.
  • Tilføj kokosmælk og lad det koge i 2 min.
Bemærkninger: 

Det smager bedst, hvis okra er friteret. Men hvis man vil undgå olien, så kan lave okra curry uden at friture.

Serveres med ris og andre grøntsagers retter.

Antal personer: 
2
Ingredienser: 
  • 250 g. okra
  • ¼ tsk sennepsfrø
  • ¼ tsk spidskommen
  • ½ tsk salt (eller efter smag)
  • ½ løg
  • 2-3 hvidløg
  • 5 stk. karry blade
  • ½ tsk flydende tamarind
  • 1 tsk. chilipulver
  • 2-3 spsk.. kokosmælk
  • ½ dl. vand
  • Olie til stegning