Stegte drumstick blade - Murukkangai varai
- Forberedelse af drumstick blade - Murungai-veerai på tamilsk, steges i en pande - det er meget nemt.
- Det eneste ting, der vil tage noget tid, er at adskille bladene fra dens stilke.
- Vask to til tre håndfuld af det separerede blade og lad de dræne.
- Varm en tsk olie i en gryde .
- Krydre olien med en tsk af hver - sennep, spidskommen, urid dal, Channa dal, to hakkede grønne chilier.
- Når det begynder at sprutte, put bladene i.
- Tilføj en halv tsk salt og en halv kop vand. Put låget på og lad det små koge i 10 minutter. Fjern låget og lad det koge yderligere i 10 minutter, indtil vandet er fordampet.
- Put 2 spiseske revet kokosnød.
- Serveres med ris.
Ingredienser:
- 3 håndfuld drumstick blade
- 1 tsk olie
- 1 tsk sennep
- 1 tsk spidskommen
- 1 tsk urid dal
- t tsk channa dal
- 2 grønne chili
- ½ tsk salt
- ½ kop vand
- 2 spsk revet kokosnød