Stegte drumstick blade - Murukkangai varai

Kategorier:
drumstick_varrai.jpg
  • Forberedelse af drumstick blade - Murungai-veerai på tamilsk, steges i en pande - det er meget nemt.
  • Det eneste ting, der vil tage noget tid, er at adskille bladene fra dens stilke.
  • Vask to til tre håndfuld af det separerede blade og lad de dræne.
  • Varm en tsk olie i en gryde .
  • Krydre olien med en tsk af hver - sennep, spidskommen, urid dal, Channa dal, to hakkede grønne chilier.
  • Når det begynder at sprutte, put bladene i.
  • Tilføj en halv tsk salt og en halv kop vand. Put låget på og lad det små koge i 10 minutter. Fjern låget og lad det koge yderligere i 10 minutter, indtil vandet er fordampet.
  • Put 2 spiseske revet kokosnød.
  • Serveres med ris.
Ingredienser: 
  • 3 håndfuld drumstick blade
  • 1 tsk olie
  • 1 tsk sennep
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk urid dal
  • t tsk channa dal
  • 2 grønne chili
  • ½ tsk salt
  • ½ kop vand
  • 2 spsk revet kokosnød