Stegte drumstick blade - Murukkangai varai
- Forberedelse af drumstick blade - Murungai-veerai på tamilsk, steges i en pande - det er meget nemt.
 - Det eneste ting, der vil tage noget tid, er at adskille bladene fra dens stilke.
 - Vask to til tre håndfuld af det separerede blade og lad de dræne.
 - Varm en tsk olie i en gryde .
 - Krydre olien med en tsk af hver - sennep, spidskommen, urid dal, Channa dal, to hakkede grønne chilier.
 - Når det begynder at sprutte, put bladene i.
 - Tilføj en halv tsk salt og en halv kop vand. Put låget på og lad det små koge i 10 minutter. Fjern låget og lad det koge yderligere i 10 minutter, indtil vandet er fordampet.
 - Put 2 spiseske revet kokosnød.
 - Serveres med ris.
 
Ingredienser: 
        - 3 håndfuld drumstick blade
 - 1 tsk olie
 - 1 tsk sennep
 - 1 tsk spidskommen
 - 1 tsk urid dal
 - t tsk channa dal
 - 2 grønne chili
 - ½ tsk salt
 - ½ kop vand
 - 2 spsk revet kokosnød
 
