Tofu curry

Kategorier:
  • Varm olien på panden, sautér løg og hvidløg ca. 2 min.
  • Tilsæt krydderier og tofu. Sautér 3-4 min., til tofuen får farve.
  • Vend tomatstykkerne i, og sautér yderligere 1 min.
  • Hæld kokosmælk og vand i. Smag til med salt. Varm igennem 5-10 min.
  • Servér over ris, pynt med lime skiver og frisk koriander.
Antal personer: 
4
Ingredienser: 
  • 2 spsk olie
  • 2-4 fed hvidløg, presset
  • 1 løg, finthakket (kan udelades)
  • 2 tsk revet ingefær el. 1/2 tsk stødt ingefær
  • 2-4 tsk stødt koriander
  • 1/4 tsk stødt spidskommen
  • 1/4 tsk kanel
  • 1/4 - 1 tsk cayenne (efter smag)
  • 1/4 tsk gurkemeje
  • 500g tofu, skåret i tern el. mindre stykker
  • 2-4 tomater, skåret i små tern
  • 3-1/2 dl light kokosmælk
  • 1 dl vand
  • - salt, efter smag

Til servering: lime-/citron-skiver og 1/2 dl frisk hakket koriander.