Tofu curry
- Varm olien på panden, sautér løg og hvidløg ca. 2 min.
- Tilsæt krydderier og tofu. Sautér 3-4 min., til tofuen får farve.
- Vend tomatstykkerne i, og sautér yderligere 1 min.
- Hæld kokosmælk og vand i. Smag til med salt. Varm igennem 5-10 min.
- Servér over ris, pynt med lime skiver og frisk koriander.
Antal personer:
4 Ingredienser:
- 2 spsk olie
- 2-4 fed hvidløg, presset
- 1 løg, finthakket (kan udelades)
- 2 tsk revet ingefær el. 1/2 tsk stødt ingefær
- 2-4 tsk stødt koriander
- 1/4 tsk stødt spidskommen
- 1/4 tsk kanel
- 1/4 - 1 tsk cayenne (efter smag)
- 1/4 tsk gurkemeje
- 500g tofu, skåret i tern el. mindre stykker
- 2-4 tomater, skåret i små tern
- 3-1/2 dl light kokosmælk
- 1 dl vand
- - salt, efter smag
Til servering: lime-/citron-skiver og 1/2 dl frisk hakket koriander.