Vegetarian curry

Kategorier:
vegetarian_curry.jpg
  • Steg aubergine, gullerod, blomkål, karry og hvidløg o olivenolien. Tilsæt cooking saucen og vand. Lad det koge under låg i 8-10 minutter. Smag til med salt. Serveres sammen med naan brød og ris.
  • Ostegratineret naanbrød
  • Fordel den revet ost på mini naan brødene. Gratiner dem i ovnen ved 200 grader i midten af ovnen til osten er smeltet. Serveres straks.
  • TIPS! Prøv at kog ris tilsat appelsinstykker og frisk revet ingefær. Pynt med koriander.
Antal personer: 
4
Ingredienser: 
  • 1 aubergine, tern
  • 1 gullerod, stave
  • ½ blomkålshoved, buketter
  • ½ spsk karry
  • 1 fed hvidløg, presset
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 glas Tikka Masala Cooking Sauce
  • ½ dl vand
  • salt
  • Ostegratineret naanbrød
  • 1 pk Naan Bread
  • 50 g ost, fint revet