Vegetarian curry
- Steg aubergine, gullerod, blomkål, karry og hvidløg o olivenolien. Tilsæt cooking saucen og vand. Lad det koge under låg i 8-10 minutter. Smag til med salt. Serveres sammen med naan brød og ris.
- Ostegratineret naanbrød
- Fordel den revet ost på mini naan brødene. Gratiner dem i ovnen ved 200 grader i midten af ovnen til osten er smeltet. Serveres straks.
- TIPS! Prøv at kog ris tilsat appelsinstykker og frisk revet ingefær. Pynt med koriander.
Antal personer:
4 Ingredienser:
- 1 aubergine, tern
- 1 gullerod, stave
- ½ blomkålshoved, buketter
- ½ spsk karry
- 1 fed hvidløg, presset
- 2 spsk olivenolie
- 1 glas Tikka Masala Cooking Sauce
- ½ dl vand
- salt
- Ostegratineret naanbrød
- 1 pk Naan Bread
- 50 g ost, fint revet