Vegetarian curry
- Steg aubergine, gullerod, blomkål, karry og hvidløg o olivenolien. Tilsæt cooking saucen og vand. Lad det koge under låg i 8-10 minutter. Smag til med salt. Serveres sammen med naan brød og ris.
 - Ostegratineret naanbrød
 - Fordel den revet ost på mini naan brødene. Gratiner dem i ovnen ved 200 grader i midten af ovnen til osten er smeltet. Serveres straks.
 - TIPS! Prøv at kog ris tilsat appelsinstykker og frisk revet ingefær. Pynt med koriander.
 
Antal personer: 
        4  Ingredienser: 
        - 1 aubergine, tern
 - 1 gullerod, stave
 - ½ blomkålshoved, buketter
 - ½ spsk karry
 - 1 fed hvidløg, presset
 - 2 spsk olivenolie
 - 1 glas Tikka Masala Cooking Sauce
 - ½ dl vand
 - salt
 - Ostegratineret naanbrød
 - 1 pk Naan Bread
 - 50 g ost, fint revet
 
